В ніч на 26 травня, неділя, у Павлограді невідомі підірвали автомобіль відомого кікбоксера. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Вибух стався близько 3 години ночі на вулиці Центральній. Невідомі підірвали машину Honda Accord.

Власником машини виявився заступник директора спортивно-оздоровчого комплексу "Центр" Раміль Ахметов. Він також є тренером і численним чемпіоном світу з кікбоксингу.

Чоловік повідомляє, що сусіди бачили невідомого чоловіка, який ходив навколо машини. Вони підозрюють, що вибух був викликаний гранатою або детонатором.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в суботу, 25 травня, в дельфінарії Севастополя, в окупованому Криму, стався серйозний пожар.

Цю інформацію повідомили місцеві ЗМІ.

Відомо, що загорівся магазин із сувенірами неподалік від виставки з екзотичними тваринами. Сувеніри згоріли, тварини цілі.

У внутрішньому дворі дельфінарію, яке орендує у міста колишню спортивну базу "Нептун", розташовані сувенірні магазини, кафе і виставка екзотичних тварин. Все це розраховано на туристів, що гуляють по набережній. За попередньою інформацією, близько 7 ранку загорівся один з магазинів. Співробітників в магазинах в цей час не було.

Нагадаємо, відомий український дельфінарій охопило полум'я.

Як повідомляв Знай. ua, на судні з отрутохімікатами прогримів вибух.

Також Знай. ua писав, що жахливий вибух відправив у повітря пекарню, багато постраждалих.