Українці дуже часто стикаються з неякісної продукцією на полицях магазинів. А ще частіше вони скаржаться на ціни, які не так давно стрімко помчали вгору практично на всі продукти. Житель Мелітополя переконався на власному досвіді, що дорогий товар - ще незначить, що він якісний.

супермаркет
супермаркет

Покупець купував продукти в супермаркеті АТБ, а коли підійшов до полиці з м'ясними товарами, то був украй збентежений і обурений. На вітрині лежали курячі стегенця, під стрейч-плівкою яких сиділа муха. Продавці, замотуючи товар, упакували комаху разом з ним, а після того, як виклали на вітрину - не помітили або не хотіли помітити.

Фото було опубліковано на сторінці популярної спільноти Мелітополя в соціальних мережах з підписом: "Ось таке м'ясце з мухою в АТБ на Новому. Хто хоче?"

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Товар з рознощиком інфекції навряд чи викличе апетит у покупців - швидше думки про антисанітарію, що панує в магазині.

Коментарі як завжди відрізняються оригінальністю, яка властива українцям в таких ситуаціях:
"Зайвий білок", "Ну, м'ясо ж", "Однак, добрий ранок", "То декор", "Треба було ще фото продавця", "Я спочатку не зрозумів і подумав що то дірка, а потім як зрозумів", "Це в санепідемстанцію треба, а не в інсту", "Мушними (або мушиними) ембріонами гнійні рани у всіх війнах лікували, професора мух в асистенти брали і поранених людей на ноги ставили"

"Вони постійно продають смердюче м'ясо, несвіжі овочі", "Муха - це ще пів біди... А коли вони абсолютно не свіжу рибу продають....яку береш у руку, а вона розвалюється", "Ну, по ходу муха теж їсти хоче", "Вона метає ікру".

Нагадаємо, що Міністерство регіонального розвитку внесло зміни в державні будівельні норми (ДБН) і встановило нові вимоги щодо облаштування торгових точок в Україні.

Як повідомлялось раніше у поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди.

Також, стало відомо,що висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.