В одній з маршруток Борисполя водій відмовився приймати металеві гроші, залишивши дівчину з дитиною на вулиці. Про це повідомила сама потерпіла в одній з популярних спільнот Борисполя в соціальній мережі Facebook.

Маршрутка
Маршрутка

"Сьогодні їхала в маршрутці номер 1а. Дала за проїзд 6 гривень по 50 і 25 копійок,на що мені водій сказав що він не магазин і віддав гроші назад. Не стала дуже лаятися,так як була з маленькою дитиною на руках.Ще сказав, що дрібними вже не можна платити за законом! Цікаво,коли виданий такий закон!!??? Прошу звернути увагу керівництво цього маршруту" - написала Наталія.

В коментарях українці висловила свою думку на таку дику ситуацію:
"Зовсім знахабніли", "Не хоче брати дрібні гроші, нехай щастить безкоштовно", "Нехай тоді їздить з кондуктором", "А можливо це все гроші, які були в гаманці! І не прийняти копійки та ще й висадити на руках з маленькою дитиною! Це державна валюта і гроші на проїзд, а не їм в гаманець! Коли це хамство закінчиться?", "Може цей водій хоче флешмоб "заплати копійками"? У мене два здоровенних пакети металу по 5 і 10 копійок, які я не знаю куди подіти", "А гривня дві,монетою. Теж брати не будуть?" "Скоро від 1 до 10 грн все буде копійками. Нехай не відвикає".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, зірка серіалу "Сонька Золота Ручка" розбився в ДТП.

Як повідомляв Знай.иа маршрутник відправив дитину на той світ, моторошна трагедія сколихнула Україну.

Також раніше повідомлялося, що у Миколаєві спортсмен провчив підірваного маршрутчика, який образив дітей: жорстке відео.