Українські школи і садки повняться гучними скандалами. Поряд з побиттями і приниженнями школярів, черговий навчальний заклад потрапив у кричущу історію. Вихованці інтернату пошкодували шматочок торта в школі Кам'янського.

школа
школа

Наголошується, що дівчинка найтендітніша і найменша в класі. Вона просто хотіла побути з однокласниками в цей день. Після такого приниження вона не плакала, а мовчки пішла, а по дорозі з нею говорив психолог. Також, дитина ще й талановита. Вона раніше представляла свою школу і клас на конкурсі краси і талантів «Міс Аліса», де стала однією з переможниць.

Не так давно бабуся дівчинки Катерина поклала край усім розмовам про цей інцидент, заявивши, що директор школи визнала провину і вибачилася.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Щоб розвіяти всі пересуди, розповідаю: директор школи №19 Сухракова Л. Ф. у Кам'янському повністю визнала провину школи і класного керівника в тому, що трапилося. Вона особисто, у присутності журналістів кількох телеканалів, вибачилася переді мною і Лерою. Лері були повернуті 500 гривень, які вона принесла за день до випускного, щоб їй дозволили бути на солодкому столі. Як виявилося, класний керівник Ковтуновська забрала ці гроші у дівчинки не на солодкий стіл, а на зошити, якими Лерочка користувалася протягом року, що категорично заборонено. На останній дзвоник до школи Лерочка не пішла, ніхто її не відмовляв, це було її не дитяче рішення:"У цю школу я більше ніколи не піду"." - написала бабуся.

Дабы рассеять все кривотолки, рассказываю: директор школы №19 Сухракова Л.Ф. в Каменском полностью признала вину школы и...

Geplaatst door Екатерина Панасенко op Zaterdag 25 mei 2019

Українці в коментарях по-різному реагують на подію:
"А скільки можна наїсти на солодкому столі за 500 гривень?", "Це скільки зошитів треба списати на 500 грн - штук 200?", "Звільнити нах*й... тв*рюка скажена... що за педагоги, мати їх.", "Так вона ще й просто вкрала гроші у дівчинки на солодкий стіл? Ситуація ще гірша була ,ніж ми думали? Неподобство,таких директорів гнати в шию".

Нагадаємо, страшна інфекція скосила вихованців дитячого садка.

Як повідомлялось раніше, діти ще одного дитсадка постраждали від невідомоі інфекції.

Також, в одному з дитсадків викрили виховательку-садистку.