Користувач мережі Олександр Мельниченко обурився незрозумілою процедурою, за якою співробітники державного Приватбанку призначають і блокують кредитний ліміт. Він описав свою історію в коментарях на сайті Мінфін.

Українець поділився, що оформив кредитну картку Приватбанку в березні 2013 року. Йому призначили кредит у розмірі 300 гривень. На думку Олександра Мельниченка, сума занадто мала:"Це навіть смішно! Краще б і зовсім не видавали цю карту!".

За словами чоловіка, довгий час він активно користувався картою Приватбанку і поклав на рахунок свої особисті кошти. Так він хотів заслужити довіру організації. Але в підсумку ПриватБанк, зжерши особисті кошти, і зовсім заблокував кредит. При цьому Олександр Мельниченко запевняє, що не може домогтися від співробітників виразного пояснення — оператор "футболить в нікуди". Заплативши гроші, користувач дізнався: його кредитну історію оцінили, як «середню».

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я не знаю як до них підступитися і як вирішити це питання, так як оператори банку безмежно тупі і нічого не знають. Всі питання вони відсилають на міфічний «кредитний комітет» чи «комісію»! Як зв'язатися з цим органом «кредитним комітетом» я теж не уявляю як", — поскаржився клієнт.

Нагадаємо, Коломойський розповів, що зробить із Зеленським: великі плани.

Як повідомляв Знай.uа, Коломойський пішов по судах: 5 нових позовів.

Знай.uа писав, українець підкорив Антарктиду незвичайним чином: зробив неможливе.