У найближчі дні в деяких регіонах значно погіршиться погода і опади. У вівторок, 28 травня, на Заході України пройдуть грозові дощі, а на решті території країни буде сухо і спекотно.

На півдні та в центрі місцями до +29, на півночі і сході +28. Холодне всього на заході – температура не буде перевищувати +26. У Києві без опадів, вночі 14-16, вдень 26-28 градусів вище нуля.

У середу, 29 травня, на Заході країни продовжаться тривалі дощі. Разом з ними у регіон прийде і прохолода. Так, місцями до +22 градусів.

На сході України температура повітря сягатиме +30 градусів, у Києві буде сухо і спекотно – до +28 градусів вдень. На півночі та в центральних областях буде практично без опадів до +29 градусів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У четвер, 30 травня, синоптики прогнозують помірні опади на заході України. А ось грозові дощі пройдуть на півночі та центрі країни.

На сході втримається 30-градусна спека, натомість у західних областях посилиться похолодання. Місцями денна температура не перевищуватиме +18. На півдні +29, на градус нижче в центрі і +27 на півночі.

У Києві дощ та гроза, вночі 15-17, вдень 25-27 тепла.

У п'ятницю, 31 травня, на заході буде без опадів, а дощова погода захопить північні, центральні і частково південні регіони. У західних областях до +20, у північних областях +23, у центрі +26, на півдні +29, на сході стабільні +30.

У столиці грозові дощі, вночі 15-17, вдень 21-23 вище нуля.

Нагадаємо, травневий апокаліпсис може обернутися страшною трагедією для всієї України.

Як повідомляв Знай. ua, аномальна стихія накриє українців.

Також Знай. ua писав, що стихія пройде по Україні лютим фронтом.