Приватна українська авіакомпанія МАУ відреагувала на ситуацію, де літак злетів без пасажирів, які вчасно пройшли реєстрацію.

Відповідний допис з'явився на сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Прес-служба МАУ підтвердила інформацію про інцидент. У авіакомпанії також заявили, що літак злетів без пасажирів через помилку обслуговуючої компанії.

"Нам дуже прикро за ситуацію, яка склалася, та за ті незручності, з якими зіткнулися наші пасажири. 26 травня 2019 року, близько 30 пасажирів дійсно не відлетіли рейсом авіакомпанії МАУ PS055 Київ – Одеса. Дана ситуація виникла з вини співробітників обслуговуючої компанії "Аерохендлінг", за фактом якої в даний час ведеться службове розслідування", - йдеться в дописі.

літак МАУ
літак МАУ

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В результаті авіакомпанія погодилася поміняти пасажирам квитки на інший рейс, після чого їх заселили в готель та надали харчування. Іншим організували трансфер на автобусі до місця призначення. Окрім того, пасажирам обіцяють повернути вартість невикористаного квитка на літак.

"Пасажирам буде повернена вартість невикористаного квитка Київ – Одеса, а також згідно з правилами авіакомпанії МАУ, буде сплачена компенсація в розмірі 250 EUR", додали представники МАУ.

Заява авіакомпанії МАУ, стосовно рейсу PS055 Київ-Одеса від 26.05.2019р. Нам дуже прикро за ситуацію, яка склалася, та...

Geplaatst door Fly UIA op Maandag 27 mei 2019

Повідомляється, що авіакомпанія МАУ готує претензію до обслуговуючої компанії "Аерохендлінг". Представники цієї ж компанії заявляють, що інцидент стався через одного співробітника компанії у якого раптово погіршився стан здоров'я.

аеропорт Бориспіль
аеропорт Бориспіль

Зазначимо, що прикрий інцидент стався у понеділок, 27 травня, в аеропорті "Бориспіль". Близько 30 пасажирів рейсу "Київ-Одеса" залишилися в аеропорті, а літак полетів без них. Усі вони вчасно пройшли реєстрацію на рейс.

Нагадаємо, авіакомпанія МАУ забула пасажирів просто на злітній смузі: розгублені українці опинилися в полоні аеропорту.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", відомий український ведучий подає до суду на МАУ: "Пора закривати цю шарашкіну контору".

Також портал "Знай.ua" писав про те, що пілот літака на 40 хвилин втратив свідомість.