Активний учасник харківського майдану та волонтер Роман Донік опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter доволі неоднозначний допис.

"Справа минула, ми б цю групу товаришів лупанули б з 1200-1300 з ДШКМ-ТК з механіки, так що х*р би хто пішов. Це так, думки в слух", - йдеться в дописі.

Користувачі мережі відразу відреагували на повідомлення активіста й гнівно висловилися в коментарях.

"Тупа алкоголична потвора, лупані ще пару келихів", "Скільки українців ти вже вбив? Скажи, не соромся! Все одно ж дізнаємося", "Рома, ти поц", "Діло минуле? Є вже досвід стрільби по українцях?", "До речі, так. Цікаво, коли ти Донік стріляв по нашим військовим", "Ти реально хворе бл**ь, чи да?" - написали вони в коментарях допису.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зазначимо, що під час подій у Криму Роман Донік із помічниками допомагав військовим 79-ї бригади, що перебували на межі з півостровом, та 93-ї бригади, в яку йшла мобілізація людей. Під час заворушень у Харкові волонтери брали участь у встановленні в місті патріотичних білбордів та займалися забезпеченням спецпідрозділу "Ягуар", а з початком війни на сході України стали допомагати різним військовим формуванням та медичним закладам у зоні АТО.

Нагадаємо, 27 травня президент України Володимир Зеленський приїхав з робочим візитом на окуповану територію Луганської області. Там глава держави відвідав позиції бійців ЗСУ у населених пунктах Станиця Луганська і Щасливе.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці бурхливо обговорюють скандальні одкровення екс-ватажка "ДНР" Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) про те, що терористи прикривалися мирними жителями Донбасу під час боїв із ЗСУ.

Також портал Знай.uа писав, що спливла гірка правда про провал українських захисників на Донбасі: на ворога з голими руками.