У Бердянську місцеві жителі б'ють на сполох, а все чере те, що на узбережжі з'явилися використані автомобільні шини. За словами відомого художника Германа Візуліса, їх приготували до скидання в море, щоб створити штучний риф.

Про це стало відомо завдяки повідомленню художника в соцмережі Facebook.

Герман Візуліс опублікував фотографії підготовлених автомобіль шин і розповів, що знайшов їх на пляжі на стику вулиць Приморська та Покровська.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ось це приготували до скидання в море (типу штучного рифу) на пляжі, на стику вулиць Приморська та Покровська, за провулком Маяковий. Скрізь від такого відмовилися, колосальна загроза екології моря. У світі зрозуміли і перевірили, що це величезна помилка. Штучні рифи вже давно з цього не роблять, років приблизно 30. Це ганьба", - написав Візуліс і додав, що такі рифи можуть призвести до екологічної катастрофи в акваторії Азовського моря.

Нагадаємо, падіння Кримського моста: Захід попередив Україну про неминучий сценарій.

Як повідомляв Знай.uа Україна ось-ось втратить 2 мільйони громадян.

Знай.uа писав, блокада в Керченській протоці: українцям показали свіжу інфографіку.