Буквально кілька днів назад прекрасний символ України -вишиванка була у центрі Москви.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що декілька людей, які були одягнені в українську вишиванку, пройшлись центральною площею російської столиці і встигли зробити декілька кадрів.

При цьому пізніше вони вийшли із Красної площі і пройшлись Москворєцьким мостом, де вбили російського опозиціонера і доброго друга України Бориса Нємцова. Відомо, що людей було небагато, але вишиванки не губились серед численної публіки на Красній площі, і викликали інтерес у присутніх.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати, що глава Білорусі Олександр Лукашенко, його сини, а також інші топ-чиновники не почепили на піджаки стрічки з яблуневим цвітом. Варто відзначити, що саме стрічки з яблуневим кольором були найпоширенішими серед людей, які прибули на площу Перемоги. При цьому деякі користувались георгіївською стрічкою, вона була популярною серед людей, що відвідали акцію "Безсмертний полк".

Нагадаємо, президент Російської Федерації Володимир Путін знову оконфузився на публіці. На цей раз господар Кремля осоромився під час візиту до Казані на один із заводів ВПК Російської Федерації. Користувачі гнівно відреагували на публікацію пропагандиста і зазначили, що Володимир Путін знову піариться на оборонній темі.

Як повідомляв "Знай.ua", президент Росії Володимир Путін несподівано змінив стиль, знявши офіційний костюм і з'явившись на публіці в джинсах і білих кросівках. В новому образі російський лідер з'явився в освітньому центрі "Сіріус" в Сочі. Користувачі проте зовнішній вигляд президента Росії не оцінили, звернувши увагу, що його приїзд в "Сіріус" постановочний.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі опублікували фото з параду 9 травня в Москві, на якому був президент Росії Володимир Путін. Поруч з главою Кремля помітили фото одного з убитих ватажків "ЛНР". На опублікованих кадрах можна чітко помітити, що позаду президента РФ Володимира Путіна учасник параду несе портрет так званого "депутата народної ради ЛНР" Геннадієм Ширко.