Президент Російської Федерації Володимир Путін знову оконфузився на публіці. На цей раз господар Кремля осоромився під час візиту до Казані на один із заводів ВПК Російської Федерації.

Про це стало відомо з повідомлення у особистому мікроблозі Twitter російського пропагандиста Дмитра Смирнова, пише портал "Політека".

"Володимир Путін про підприємства ВПК: Виходжу з того, що ми ніколи з вами не допустимо розвалу подібних підприємств і трагедій, які з цим були пов'язані в середині 90-х років", — йдеться у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі гнівно відреагували на публікацію пропагандиста і зазначили, що Володимир Путін знову піариться на оборонній темі, а його словам не можна вірити, оскільки багато заводи в РФ були закинуті і розпродані.

"Вже допустили…. Багато хто вже давно закриті", "Казковий …", "Людоїди буде свято оберігати свою Корову, яку доять", "Хто дідові вже вірить?", "А де Путін був у середині 90-х? Правильно розпродавав сировину в обмін на продовольство!", "Діда зовсім поганий. Якщо обіцяє запобігти трагедії — чекай біди", — пишуть в коментарях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що телеканал ABC News опублікував уривок трансляції матчу Нічної хокейної ліги за участю президента Росії Володимира Путіна, який вітаючи глядачів впав, спіткнувшись об червоний килим. Відео доступно в Twitter. Президент об'їжджав по колу майданчик і махав руками глядачам. При це він не помітив червоний килим, який був розстелений вздовж бортика. Путін запнувся про нього ковзанами і впав. Товариші по команді спробували його зупинити, але не встигли.

Нагадаємо, Путін смачно поцілувався на камеру: "З маленьких хлопчиків на бабусь вирішив перейти".

Як повідомляв Знай.иа дочка чиновника Міноборони оскандалилася на День Перемоги: "Що буде далі? Задоволення природних потреб?".

Знай.иа писав, Путіна підняли на сміх в День Перемоги 9 травня: карлик-ізгой.