У мережі опублікували фото з параду 9 травня в Москві, на якому був президент Росії Володимир Путін. Поруч з главою Кремля помітили фото одного з убитих ватажків "ЛНР".

Про це повідомили на сторінці Necro Mancer в Twitter.

На опублікованих кадрах можна чітко помітити, що позаду президента РФ Володимира Путіна учасник параду несе портрет так званого "депутата народної ради ЛНР" Геннадієм Ширко. Відомо, що він був уродженцем міста Перевальськ, що на Луганщині.

Українські воїни ліквідували путінського бойовика у січні 2015 року.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що одного з ватажків бойовиків, який суттєво погладшав за зиму підняли на сміх у мережі. На опублікованому знімку видно ватажка донецьких терористів Дениса Пушиліна і російську спортсменку Мар'яну Наумову. При цьому ватажок бойовиків помітно змінився. Він відростив собі помітний живіт і загалом став майже вдвічі пухкішим.

Нагадамо, нещодавно в так званій "ДНР" проходив конкурс на те, який пам'ятник встановлять загиблому терористу та ватажку окупантів Олександру Захарченку. Конкурс завершився і на території "ДНР" вже з'явився "меморіал". При цьому Захарченка на меморіалі важко розпізнати, на що звернули увагу користувачі мережі.

Як повідомляв "Знай.ua" підконтрольні Кремлю влада Криму приїхали в Донецьк на "п'ятиріччя "ДНР". Зокрема, в Донецьк приїхали голова Криму Сергій Аксьонов, спікер кримського парламенту Володимир Константинов, колишній прокурор Криму і депутат Держдуми Росії Наталія Поклонська, депутат Держдуми Росії з Криму Андрій Козенко, російський сенатор з Криму Сергій Цеков, колишній речник Путіна в аннексоваому Криму Олег Белавенцев та інші.

Також "Знай.ua" писав, що телеканал ABC News опублікував уривок трансляції матчу Нічної хокейної ліги з участю президента Росії Володимира Путіна, який вітаючи глядачів впав, спіткнувшись об червоний килим. Президент об'їжджав по колу майданчик і махав руками глядачам. При цьому він не помітив червоний килим, який був розстелений вздовж бортика.

Зеленський може поламати систему поодинці, якщо буде рішучість - Гайдай