Президент Росії Володимир Путін в черговий раз потрапив в незручну ситуацію на публіці. Безглуздий конфуз трапився під час так званого "Параду перемоги", який традиційно відбувся в Москві з нагоди 9 травня.

Цю інформацію повідомив у своєму Twitter російський пропагандист Дмитро Смирнов.

Він опублікував дивну фотографію, на якій Путін смачно цілує літню жінку-ветерана.

"Урочистий прийом на честь Дня Перемоги, Кремль, сьогодні". йдеться у підписі до фотографії

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Користувачі з гумором відреагували на публікацію і задалися питанням в коментарях, чому ж російський президент Володимир Путін змінює своїм традиціям і не цілує гостей в Кремлі.

"Це його дружина", "Його дружина — Золотов", "А чого не в живіт?", "Відібрав пенсії й лізе цілуватися, ну ти глянь на нього…", "Пиня — справжній ловелас, робить успіхи. З маленьких хлопчиків на бабусь вирішив перейти", — жартують в коментарях під публікацією пропагандиста.

Нагадаємо, що президент держави-окупанта Володимир Путін готується до зустрічі з новообраним президентом України Володимиром Зеленським і вже робить стратегічні кроки "на випередження". Про це розповів представник України в Тристоронньої мінської контактної групи Євген Марчук, передають ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що зараз Путін створює собі перевагу перед майбутніми переговорами, зробивши деякі стратегічні кроки проти майбутньої української адміністрації.

За словами Марчука, політика Кремля щодо України стала більш агресивною після перемоги Зеленського на виборах, і це не випадково.

Володимир Путін
Володимир Путін

Раніше ми писали, що новообраний президент України Володимир Зеленский зробить все для того, щоб правоохоронні органи в Україні стали самостійними і незалежними.

Як повідомляв раніше Знай.uа, президент України Володимир Зеленський може ініціювати скасування процесу декомунізації українських міст.

Також Знай.uа писав про те, що вчитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.