У мережі висміяли президента Росії Володимира Путіна через його давнє фото.

"Володимир Путін нагородив орденом "За заслуги перед Вітчизною" I ступеня Тетяну Дороніну, IV ст. – Сергія Гармаша, Бориса Клюєва, Олександра Невського – Олександру Захарову, орденом Пошани – Віктора Ракова та Віктора Сухорукова. Орденом Дружби – братів Запашних, Ігоря Костолевського", – йдеться в повідомленні російського журналіста.

На опублікованому фото видно молодого Путіна, який позує разом з Тетяною Дороніною. Це стало причиною їдких насмішок з боку користувачів.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Несіть нових дідів, ці закінчилися", "Це ж кунсткамера", "Проводить люстрацію холопів і холуїв", "Дістав вже цей дід", "і Олександра Невського нагородив", "Хто всі ці люди", "На фото ще "оригінальний" Путін", "Це сам Дункан Маклауд", – пишуть користувачі соціальної мережі.

Також ми писали, що в мережі висміяли президента Росії Володимира Путіна через його "наполеонівські плани". Зокрема політтехнолог Олексій Голобуцький на своєму Telegram-каналі пожартував про твіт російського журналіста Дмитра Смирнова.

"Володимир Путін покинув Пекін, але сьогодні у нього попереду ще Пасхальне богослужіння в Храмі Христа Спасителя. Повинен встигнути", - йдеться в дописі Смирнова у соціальній мережі Twitter.

На що Олексій Голобуцький відреагував: "Ну, правильно. Поки один Путін їде з Пекіна, другий відстоїть в церкви, а третій бухає з Лавровим. Головне — не переплутати".

Нагадаємо, що новообраний президент України Володимир Зеленський заявив, що знає, як відповісти президенту Росії Володимиру Путіну на його паспортний указ.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі публічно попросив начальника кримських і донецьких терористів Володимира Путіна не втручатися у справи України.

Також "Знай.ua" писав про те, що Володимир Путін підписав указ про спрощене отримання російського громадянства ще для деяких категорій іноземців.