Колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі публічно попросив начальника кримських і донецьких терористів Володимира Путіна не втручатися у справи України.

Про це стало відомо завдяки повідомленню політика в соцмережі Facebook.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Зокрема, він відреагував на заклик Путіна до новообраного президента України Володимира Зеленського. Як відомо, російський президент звернувся до Зеленського із закликом повернути Саакашвілі український паспорт і дати можливість приїхати в Україну. Колишній грузинський президент впевнений, що своїми словами Путін хоче очорнити і самого Саакашвілі, і Зеленського. Про це пише портал "Політека".

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я радий, що ви, Володимире Володимировичу добре усвідомлюєте, наскільки ви токсичні для українців і для українських політиків. Цей прийом давно відомий: використовувати чиюсь токсичність, щоб вимазати свого ворога. В даному випадку ви додумалися використовувати самого себе і ту ненависть, яку до вас відчуває Україна", - заявив політик.

Міхеїл Саакашвілі висловив своє обурення останніми висловлюваннями Путіна і порадив йому не втручатися в справи іншої країни.

"Так ось, новоспечений троль, Володимир Володимирович, я достатньо досвідчений, щоб за цими маневрами бачити прийоми вашої політики подвійних стандартів. Тепер це не ваша справа! Ми з українцями розберемося самі!" — сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома у вузьких колах модель Олена Бурчак, якій приписують пристрасний роман з грузинським і українським політичним діячем Михеїлом Саакашвілі потрапила в ДТП в Москві. Аварія сталася на 23-му кілометрі Мінського шосе в столиці Російської Федерації. Відомо, що 27-річна модель на шаленій швидкості летіла по трасі на своєму Porsche і врізалася в Range Rover.

Нагадаємо, Саакашвілі сказав Зеленському, як перемогти Путіна: все дуже просто.

Як повідомляв Знай.uа Зеленського атакували: новообраного президента уже притиснули.

Також Знай.uа писав, Деканоїдзе звернулася до слуги народу: "Саакашвілі — тест для Зеленського".