Телеканал ABC News опублікував уривок трансляції матчу Нічної хокейної ліги з участю президента Росії Володимира Путіна, який вітаючи глядачів впав, спіткнувшись об червоний килим.

Відео доступно в Twitter.

Президент об'їжджав по колу майданчик і махав руками глядачам. При цьому він не помітив червоний килим, який був розстелений вздовж бортика.

Путін запнувся про нього ковзанами і впав. Товариші по команді спробували його зупинити, але не встигли.

На гала-матчі Нічної хокейної ліги президент Росії виступав за команду "Легенди хокею".

Суперником була "Збірна Нічної ліги". Першу шайбу Путін закинув вже на другій хвилині. Спочатку прес-служба Кремля і прес-служба НХЛ розійшлися в оцінці загального числа шайб, закинутих президентом ( у повідомленні Кремля говорилося про 10 шайб, в НХЛ - вісім і одну гольову передачу), однак пізніше в прес-службі уточнили, що глава держави закинув дев'ять шайб.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін знову осоромився, що помітили в мережі. На цей раз користувачі посміялися над ним під час "Парада Перемоги" у Москві, який традиційно проводиться 9 травня, передає Politeka.

Про те, хто приїхав до Москви на важливий захід повідомив пропагандист Дмитро Смирнов в Twitter.

"Володимир Путін прийшов на Червону площу з Нурсултаном Назарбаєвим: Екс-президент Казахстану приїхав до Москви на Парад Перемоги", - сказано в повідомленні.

Користувачі мережі з гумором сприйняли цю новину. Вони відзначили, що президент Росії остаточно став "ізгоєм", тому що більше ніхто не приїхав до Москви на щорічний "Парад Перемоги".

Зазначимо, президент Російської Федерації Володимир Путін доказал, що є постійним клієнтом пластичних хірургів. Про це свідчать фотографії, які опублікував у мережі Twitter блогер Михайло Голуб.

Блогер на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter поділився фотографією з серії Володимир Путін "до" і "після".

Нагадаємо, мережа сходить з розуму від оновленої взуття Путіна: "Страшно подумати, що він одягне в наступний раз".

Як повідомляв Знай.uа, старіючий двійник Путіна жорстко облажався перед випускницями, все пішло не за планом: відео.

Знай.uа писав, фура, кокаїн та інші фейки: Зеленському відкрили очі на "замовника".