У вівторок, 28 травня, стало відомо про те, що колишнього учасника АТО Дмитра Голуба, якого підозрювали у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова, визнали винним і засудили до довічного ув'язнення.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на заяву суду.

У повідомленні йдеться, що Голуба визнали винним за кількома статтями. Вирок виносили спільно присяжні й судді.

"Іменем України Дмитро Голуб засуджений до довічного ув'язнення", – йдеться в судовому рішенні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

суд
суд

Варто нагадати,що раніше перед судом виступив батько загиблого Олександр Позняков - чоловік розповів про зустріч з Дмитром Голубом в СІЗО. Як з'ясувалося, відразу після затримання (тоді Голуба затримали за викрадення, про вбивство стало відомо пізніше - Ред.). Підозрюваний вдався до шантажу і вимагав 50 тисяч доларів за інформацію про свою жертві.

"Він обіцяв показати, що вони зробили з Тарасом. А я повинен був принести в СІЗО 50 тис. доларів і зняти всі звинувачення", - розповідає Олександр Позняков.

У суді стверджують, що вже більше півтора року Дмитра Голуба не допускають до засідань через поведінку, погроз і спроб завдати шкоди учасникам суду: під час одного з засідань Голуб вирвав дошку з лавки, на якій сидів, і кинув її в бік суддів.

Варто додати, що Тарас Позняків 4 квітня виїхав зі Львова до Києва з попутниками, яких знайшов на сервісі BlaBlaCar. Останній раз зниклого хлопця бачили в селі Бобриця на заправці, після цього зв'язок з ним зник.

Нагадаємо, генпрокуратура вручила нове повідомлення про підозру голови Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру у справі убивства активістки Катерини Гандзюк.

Як повідомляв раніше Знай.ua, адвокати голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера подбали через суд, аби змінити статус підозрюваного у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк.

Також Знай.ua писав про те, що Шевченківський районний суд Києва відпустив одного із фігурантів справи про вбивство активістки Катерини Гандзюк Ігоря Павловського під домашній арешт із носінням електронного браслета.