Шевченківський районний суд Києва відпустив одного із фігурантів справи про вбивство активістки Катерини Гандзюк Ігоря Павловського під домашній арешт із носінням електронного браслета.

Про це у Facebook повідомив адвокат родини Гандзюк Масі Найем.

Зокрема, він розповів, що зовсім нещодавно суд звільнив з під варти основного підозрюваного у організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

"Одного з підозрюваних у вбивстві Каті Гандзюк випустили з СІЗО. Цим підозрюваним є Ігор Павловський. Таке рішення прийняв суддя, задовольняючи клопотання прокуратури. Тепер він не утримується в СІЗО. В нього домашній арешт із обов'язком носити браслет", — повідомив адвокат.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Більше того Масі Найєм відзначив, що на його думку таким чином скандальну справу намагаються замнути.

На думку захисника, "справу намагаються поховати". "Можливо я помиляюсь, але де тоді бодай якась комунікація від ГПУ", — зазначив Найем.

Варто нагадати, що адвокати голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера подбали через суд, аби змінити статус підозрюваного у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк. Тепер його не підозрюють у замовленні вбивства, а в замовленні побиття співробітниці міськради Херсона, громадського діяча Катерини Гандзюк.

Голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера нагородили заохочувальною відзнакою Головного управління розвідки Міністерства оборони України – медаллю "За сприяння військової розвідки України ІІ ступеня".

Нагадаємо, генпрокуратура вручила нове повідомлення про підозру голови Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру у справі убивства активістки Катерини Гандзюк. Чиновнику інкримінують організацію нанесення тілесних ушкоджень радниці мера Херсона Катерині Гандзюк, яка загинула після нападу з сірчаною кислотою.

Як повідомляв "Знай.ua", Сергієві Торбіну та чотирьом імовірним виконавцям убивства Катерини Гандзюк "пом’якшили" підозру. Тепер їх звинувачують в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

Також "Знай.ua" писав, що підозрюваний в організації вбивства Катерини Гандзюк голова Херсонської облради Владислав Мангер вийшов на роботу. Згодом генпрокурор Юрій Луценко розказав, як, за версією слідства, Мангер готував убивство Гандзюк.

Чому 25% українців відчувають себе обраними? Діагноз психолога Рихальське