Зеленський повернув Саакашвілі громадянство

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

Президент Володимир Зеленський повернув Міхеілу Саакашвілі громадянство України. Про це йдеться в указі, розміщеного на сайті президента.

Президент України Володимир Зеленський свої указомповернув екс-президенту Грузії, колишньому голові Одеськоїобласті Михайлу Саакашвілі українське громадянство.Документ опублікований прес-службою президента.

Олена та Володимир Зеленські знялися для модного глянцю: вічне кохання з першого погляду

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Популярний в Україні модний глянець Viva! використав фото з інавгурації президента Володимира Зеленського для своєї обкладинки. Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що на обкладинці зображені новообраний президент Володимир Зеленський разом із дружиною напередодні офіційної інавгурації.

Юзик із Кварталу 95 йде у Раду: що відомо про "екранного Вірастюка" Зеленського

Актор студії "Квартал 95" Юрій Корявченков, більш відомий як Юзик, став єдиним актором студії, який заявив про намір балотуватися у Верховну Раду.

Яніна Соколова розповіла, як здолала рак: "Ці "ліки" є у кожного"

Днями відома українська телеведуча Яніна Соколова опублікувала свої фото без волосся та шокувала зізнанням - сім місяців тому у неї діагностували рак. Про боротьбу із смертельною хворобою, тяжке лікування та емоційні зриви телеведуча розповіла у інтерв'ю для КП в Украине.

Про дефіс забудьте: українцям показали, як тепер писати правильно

В інституті мовознавства імені Олександра Потебні Національної академії наук України опублікований повний текст нової редакції Українського правопису.