В Івано-Франківській області у місті Коломия увечері 27 травня знайдені мертвими відомий меценат та адвокат Михайло Петрів та його дружина.

Як повідомляє dzerkalo.media, чоловіки і жінки виявили вогнепальні поранення, а їхній дім був підпалено.

Повідомлення до пожежників надійшло о 19:50.

"Дітей під час трагедії вдома не було. Зараз на місці працюють криміналісти", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили місцевому виданню "Курс" у правоохоронних органах, за попередньою інформацією, Петрів вистрілив дружині в груди з обрізу мисливської рушниці, яке придбав і зберігав незаконно. Після цього він підпалив будинок і застрелився сам.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Михайлу Петріву було 54 роки, його дружині Ользі - 56.

Пізніше в Нацполіції Івано-Франківській області підтвердили, що в Коломиї чоловік під час сварки застрелив з рушниці дружину, після чого підпалив одну з кімнат свого будинку і покінчив життя самогубством.

"Під час проведення ліквідації пожежі на другому поверсі приміщення виявлено труп жінки, а на першому - труп чоловіка. У двох осіб виявлені вогнепальні поранення грудної клітки", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в тел 56-річної жінки й 54-річного чоловіка було виявлено обріз мисливської гладкоствольної рушниці та газовий пістолет.

За даними правоохоронців, між подружжям виникла сварка, в ході якої чоловік вбив дружину, вистріливши в нього з рушниці.

"Далі чоловік підпалив одну з кімнат будинку і покінчив життя самогубством - застрелився. В будинку поліцейські виявили та вилучили передсмертну записку, в якій чоловік просить вибачення у рідних за вчинене", - додали в поліції.

Нагадаємо, під Запоріжжям дітей засмоктало в трубу каналу

Як раніше повідомляв "Знай.uа", популярний актор з Термінатора Айзек Кэппи звів рахунки з життям.

Також Знай.uа" писав про те, що У Росії трагічно загинула молода журналістка.