Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Зеленський повернув громадянство Саакашвілі

Президент Володимир Зеленський повернув Михеїлу Саакашвілі громадянство України. Про це йдеться в указі, розміщеному на сайті президента. Президент України Володимир Зеленський свої указом повернув екс-президентові Грузії, колишньому голові Одеської області Михеїлу Саакашвілі українське громадянство.

На мосту Кличко нове НП, перші кадри

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У соціальних мережах повідомляють про нову НП на "мосту Кличка". У цей раз прийшла в несправність велодоріжка. Про це стало відомо завдяки повідомленню користувача Facebook Maxim Ivaschenko.

МВФ
МВФ

Зеленський поставив крапку в питанні співпраці з МВФ

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з місією Міжнародного валютного фонду в Україні на чолі з Роном ван Роденом. Про це повідомляє Команда Зеленського Telegram.

Українцям заборгували мільярди зарплат, суми тільки ростуть

Заборгованість по виплаті зарплати в Україні в квітні 2019 року збільшилася на 6,2%. До 1 травня 2019 року вона склала 2,615 млрд гривень. Про це повідомили в Державній службі статистики (Держстат) у вівторок, 28 травня.

Податкову систему в Україні кардинально змінять

По накресленому плану просувається процес створення Державної податкової служби (ДПС). Вже нове відомство зареєстровано, як юридичну особу, а також затверджено його структуру. Про це стало відомо завдяки повідомленням на сторінці Міністерства фінансів в Facebook.