Комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський зустрівся з постійним представником МВФ в Україні Йостой Люнгманом. Про це повідомила Команда Зеленського на офіційній сторінці в Facebook.

Зустріч відбулася ще 23 лютого. На ній обговорювалися питання співпраці України з МВФ. При цьому Зеленський заявив про необхідність подальшої співпраці з Фондом для того, щоб покращувати економічну ситуацію в країні.

Кандидат у президенти зазначив, що під час розмови з представником МВФ, крім іншого Зеленський розповів також про свою передвиборну програму і про перші кроки в разі, якщо його оберуть президентом України.

"Серед іншого це встановлення верховенства права, реформа органів сектору безпеки, викорінення корупції, ініціювання земельної реформи, забезпечення стабільності банківської системи та незалежності роботи НБУ", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що Зеленський грає роль президента України Василя Голобородька у серіалі "Слуга народу". Один з найсильніших і найбільш пам'ятних епізодів в цьому серіалі – то, як Голобородько публічно посилає "в жопу" представника МВФ у відповідь на вимоги Фонду розмістити сховище ядерних відходів у Чорнобильській зоні.

Це стало причиною того, що багато українців вирішили, що подібної позиції дотримуватиметься і сам кандидат у президенти. Однак, судячи з даною заявою, це зовсім не так і Зеленський має намір продовжувати співпрацю з МВФ. А це означає, що кардинальних змін у соціально-економічній політиці влади України, у разі перемоги на виборах кандидата Зе", не буде.

Нагадаємо, "вся міць" БПП обрушилася на Зеленського і Квартал 95. Рейтинги Зеленського не дають спокою конкурентам.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський терміново звернувся до українців з-за Порошенка. Кандидат розкрив правду про конкурентів.

Знай. ua писав, що Зеленського, Порошенко і Тимошенко оцінили українці. Українці висловили свої переваги в соцмережах.