Фахівці склали календар магнітних бур на червень 2019 року. У порівняні з травнем, цей місяць не відзначиться такою бурхливою сонячною активністю.

Розклад магнітних бур на червень 2019:

3 червня – цього дня очікується перша сильна магнітна буря.

8 червня – середні магнітні коливання. Можливе загальне нездужання, зниження працездатності.

9 червня – одна із найпотужніших магнітних бур місяця. Ймовірне підвищене емоційне напруження, тому фахівці рекомендують приймати ліки від хронічних соматичних захворювань краще почати заздалегідь.

10 червня – магнітне коливання середньої сили. Відчуваються наслідки бурі попереднього дня.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

19 червня – відбудеться ще одна сильна магнітна буря. У цей день варто приділити особливу увагу харчуванню, пити побільше води й не перенапружуватися без гострої потреби.

28-30 червня – магнітні бурі у 4-5 балів: метеозалежним людям варто поберегти здоров'я. У метеозалежних людей погіршення самопочуття почнеться ще напередодні, 27 червня.

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Чи впливають магнітні бурі на людей?

Науковці не дійшли згоди, чи точно магнітні бурі впливають на стан здоров'я людини. Однак багато хто все ж вважає, що вони можуть погіршити стан нервової системи, зумовлюючи розвиток тривожних станів.

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Науковці радять, що позбутися метеочутливості можна завдяки фізичним навантаженням. Також потрібно стежити за харчуванням та час від часу приймати контрастний душ. Це позитивно вплине на стан організму загалом. Фахівці настійно радять у дні магнітної активності не вживати жирну, гостру і солону їжу. Крім того, рекомендується пити заспокійливі чаї з м'ятою, мелісою або ромашкою.

Нагадаємо, що цього тижня майже у всіх областях України очікуються дощі, а температура підніметься до +30 градусів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям заборгували мільярди зарплат, суми тільки ростуть: на ці цифри боляче дивитися.

Також "Знай.ua" писав про календар городника 2019: що і коли саджати, аби отримати найбільший врожай.