В той час, як штучний інтелект пише статті для Esquire, а Louis Vuitton випускає сумки з гнучкими дисплеями — «Бізнес-Конструктор» організовує Всеукраїнський рітейл саміт, щоб поділитися ексклюзивним «живим» досвідом провідних рітейлерів України.

Canon, Coca-Cola, Mars, Rozetka, Київстар, Алло, Comfy, Prom, Danone, Nestle — це лише невелика частина задоволених клієнтів спікерів саміту. Ці експерти точно знають, як завоювати серце і гроші покупця. Таке не можна пропустити!

Оффлайн або онлайн — боротися за увагу і гроші клієнта стало складніше, але набагато цікавіше. Сьогодні мало просто вижити. Сьогодні перемагає той, хто розуміє тенденції та перспективи українського ринку роздрібної торгівлі і вміло керує купівельним досвідом. Саме про це буде йти мова на Всеукраїнському рітейл саміті.

Якщо ви:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

● власник або топ-менеджер мережі великих магазинів,

● власник або керуючий невеликого шоуруму,

● починаючий підприємець,

● рітейл-дизайнер,

● співробітник у сфері роздрібних продажів, то бронюйте дату просто зараз!

Тут зберуться кращі з найкращих. Ви з нами?

На Вас чекають виступи найкращих експертів ринку - Оксана Ферчук (Керівник бізнес-напрямку компанії EVO), Микола Чумак (засновник і СЕО в IDNT), Іван Хоружий (Аналітик в Euromonitor International), Артем Шевченко (засновник і СЕО Hubber), Володимир Поліщук (Маркетинг-директор мережі магазинів гаджетів ЖЖУК), Кирило Куницький (засновник міжнародної компанії «Бізнес-Конструктор»).

Спікери поділяться секретами успішного рітейлу-2019, а також розкажуть, що потрібно знати і робити, щоб у 2020 бути попереду всіх.

Ринок розширюється. Конкуренція зростає. Бізнес вимагає нових якісних рішень.

Щоб бути в тренді вам потрібно бути на саміті.

Зробіть вибір на користь успіху!