МАУ не збирається відмовлятися від літака-вбивці: знайшли виправдання

В українській авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" заявили, що не будуть відмовлятися від покупки трьох літаків Boeing 737 MAX. При цьому, коли компанія отримає судна, не відомо.

"Поки ми не плануємо відмовлятися (від покупки Boeing 737 MAX, - ред). Ми сподіваємося, що все буде вирішено і можна буде користуватися цими літаками", - заявив він.

Зеленський зідзвониться з Путіним

Стало відомо, що в Адміністрації президента допускають можливість проведення двостороннього телефонної розмови глави України Володимира Зеленського з президентом Росії Володимиром Путіним.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Про це повідомив заступник глави Адміністрації президента Вадим Пристайко, відповідаючи на питання, чи обговорюється можливість проведення двостороннього телефонної розмови Зеленського з Путіним.

Саакашвілі розніс "зомбіленд" міністрів Порошенка

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що до влади в Україні повинні прийти нові обличчя, які ще не були в політиці.

зокрема, Саакашвілі розповів, що перемога Володимира Зеленського стала свого роду електоральним Майданом. За його словами обидва Майдану не принесли бажаних результатів не через зміну політичної еліти під час двох революцій.

Що готує новий закон про освіту українцям

Законопроект "Про повну загальну середню освіту" у першому читанні проголосувало 229 народних депутатів.

Відомо, що раніше міністр освіти Лілія Гриневич розповіла, що в Україні втілюється в життя реформа нової української школи. У березні 2019 року Лілія Гриневич представила законопроект на засіданні уряду.

У Зеленського сказали, коли може з'явитися новий глава Моз замість Супрун

Президент Володимир Зеленський не може впливати на відставку міністра охорони здоров'я України Уляни Супрун. Новий глава МОЗ в Україні може з'явитися тільки після парламентських виборів і створення нової коаліції.

"З приводу Супрун: на жаль, на сьогоднішній день, вплинути на позицію міністрів, крім глав МЗС, Міноборони, президент не може. Всі інші міністерські позиції - прерогатива коаліції і Кабінету міністрів".