Національний банк України (НБУ) на 1 червня 2019 року встановив офіційний курс на рівні 26,85 грн/долар, що на 2 копійки нижче в порівнянні з попереднім банківським днем.

Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Курс долара. Фото: скриншот YouTube
Курс долара. Фото: скриншот YouTube

Офіційний курс гривні до долара на 3 червня встановлено на такому рівні: 2685,4695 гривень за 100 доларів (-1,7878 гривень).

При цьому курс долара на 31 травня становить 2687,2573 гривень за 100 доларів.

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Нагадаємо, радник президента Володимира Зеленського Олег Устенко пояснив зв'язок між достроковими парламентськими виборами в Україні і кредитом МВФ.

Як повідомляв портал Знай.uа, висока ймовірність, що до кінця 2019 року валюта США все ж може подорожчати до 30 грн за долар, євро в цьому випадку буде коштувати 33 грн.

Також портал Знай.ua писав, що Україна може утримати макрофінансову стабільність без чергового траншу Міжнародного валютного фонду.