Господарський суд Києва переніс на 7 червня розгляд справи про визнання недійсними п'яти кредитних договорів рефінансування та договорів особистого поручительства Ігоря Коломойського за цими договорами.

Про це повідомляє Національний банк.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Мотивація суду проста – в НБУ зобов'язані надати повний перелік документів по справі.

20 травня суддя Господарського суду Києва Вадим Босий прийняв рішення про перенесення на 31 травня розгляд справи про визнання недійсними п'яти кредитних договорів рефінансування, за яким НБУ видавав ПриватБанку 9,2 мільярдів гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У НБУ кажуть, що суд зажадав від НБУ документи за 15 років роботи.

ПриватБанк
ПриватБанк

При цьому суддя Босий відмовив у задоволенні позову НБУ про закриття справи за зловживання Коломойським своїми процесуальними правами, які полягають у поводженні з завідомо неправдивим позовом, не мають мети у захисті порушеного права.

Крім цього, суддя навіть не розглядав заяви Приватбанку про роз'яснення рішення про об'єднання п'яти самостійних позовів, не пов'язаних спільними доказами, в одне провадження.

Нагадаємо, Коломойський потужно висловився про Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Києві підірвали ПриватБанк

Також "Знай.ua" писав про те, що У Зеленського відповіли на пропозицію Коломойського