Напередодні парламентських виборів українцям почали роздавати продуктові набори. Зокрема в мережі з'явилося фото з крупами, олією та спеціями від кандидата в народні депутати Максима Курячого.

Зазначимо, що вже 24 травня в Україні офіційно стартувала передвиборча кампанія на дострокових виборах Верховної Ради, які мають відбутися 21 липня. На висування кандидатів, формування комісій, зміну місця голосування та інші процедури буде суттєво менше часу, ніж на чергових виборах, що були заплановані на кінець жовтня цього року.

ЦВК
ЦВК

Вибори відбудуться за змішаною виборчою системою. 225 депутатів оберуть за партійними списками, іншу половину - у мажоритарних округах (за виключенням Криму та частини округів Донецької та Луганської областей). Кандидатами в округах можуть бути як представники партій, так і самовисуванці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський зустрівся із сенатором США Робертом Портманом, та обговорив із ним політичну ситуацію в Україні, зокрема дострокові парламентські вибори та ситуацію на Донбасі.

Як повідомляв Знай.ua, популярна співачка Оля Полякова заявила про своє бажання йти у політику. Вона збирається створити власну партію.

Також Знай.ua писав, колишній президент Петро Порошенко планує вилетіти до Великобританії без зворотного квитка нібито через проблеми зі здоров'ям.