У четвер, 30 травня, у новому випуску суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" мова йде про те, як змінюється політична ситуація в країні у зв’язку із наближенням дострокових парламентських виборів. Тема програми: "Всі у владу".

Гостями студії стали секретар РНБО України Олександр Данилюк, голова партії "Слуга Народу" Дмитро Разумков, голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі.

Завітав на ток-шоу і лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук. Він розповів про те, як формується його команда і хто ще може приєднатися до його "Голосу".

"Щодня приєднуються нові люди. Найближчим часом у нас буде з'їзд і ми скажемо точно – хто ці люди. Адже за законом ми мусимо оприлюднити весь список. Треба дочекатись з'їзду і ми все розкажемо. Буде багато різних і цікавих людей – і спеціалістів з економіки, і спеціалістів з права. Наприклад, до нашої команди доєднався відомий найбільш цитований молодий економіст у світі професор Берклі Юрій Городніченко. А також багато інших людей – як зі світовим ім'ям, так і ті, кого добре знають українці, люди, які своїм волонтерством і своїм служінням, чи своєю роботою довели свій патріотизм. Це буде збалансована команда нових людей, яка буде робити нову політику", - відповів Святослав.

У той же час Вакарчук підкреслив, що жодного чинного депутата у його списку не буде.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Я не хочу грати за чужими правилами. У нас велика і потужна команда і ми хочемо змінити всю політику. Стара політика має бути знищеною, а нова політика має прийти на місце старої. Це єдиний шанс на всі зміни – в тому числі в економіці, в охороні здоров'я, в освіті. Все починається з правил, які панують у Верховній раді. Нам потрібно зробити так, щоб Верховна рада перестала бути приватною політичною армією олігархів, які просто цинічно платять гроші депутатам, щоб вони обстоювали права не своїх виборців, а їхні", - сказав лідер партії "Голос".

Святослав Вакарчук зазначив, що бажає успіху новому президенту, адже його успіх – це успіх країни. Лідер партії "Голос"запевнив, що його команда буде підтримувати всі починання Зеленського, які йдуть на благо народу. Але в той же час, буде нагадувати йому про передвиборчі обіцянки, якщо він про них забуде.

На запитання, хто фінансує партію "Голос", Вакарчук відповів:

"В нас насправді все дуже просто. Перший, хто почав давати гроші, ті, які міг, був Святослав Вакарчук. Ці всі гроші будуть офіційно показано. Друге – це велика кількість представників середнього бізнесу, декілька крупніших бізнесменів. Але ми точно не збираємось працювати і просити підтримки в жодного олігарха",- завірив Вакарчук.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський зустрівся із сенатором США Робертом Портманом, та обговорив із ним політичну ситуацію в Україні, зокрема дострокові парламентські вибори та ситуацію на Донбасі.

Як повідомляв Знай.ua,Зеленський вніс до Верховної Ради подання про звільнення з посад двох міністрів і голови СБУ.

Також Знай.ua писав, колишній президент Петро Порошенко планує вилетіти до Великобританії без зворотного квитка нібито через проблеми зі здоров'ям.