Українцям, які планують цим літом скористатися послугами авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" краще тричі подумати. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook розлючений користувач Олександр Григор'єв.

Чоловік розповів, що "МАУ" у неділю, 2 червня в аеропорту Бориспіль несподівано перенесли рейс Київ-Анталія, без попереджень та пояснень. Якщо виліт планувався в 5:30, то тепер пасажирам довелося чекати до 10:30.

літак МАУ
літак МАУ

"Представник @МАУ так і не вийшов до пасажирів,немає чіткого пояснення. Гаряча лінія після третього дзвінка ,так і не чого не вирішила." пише користувач

За словами користувача, авіакомпанія навіть не потурбувалася про розміщення дітей, які, через перенесення рейсу, не спали всю ніч.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Діти голодні нервові. Оголосили ,що будуть годувати....що за н@х... 7 годин без пояснення і порушення моїх прав. Тільки з вами МАУ завжди проблеми !"

Кто пострадал от МАУ ещё? Вот так началось лето.... Уставшие, но вдохновлённые всей семьёй дети и бабушка приехали в...

Geplaatst door Alexander Grigoriev op Zaterdag 1 juni 2019

Нагадаємо, Ryanair зібрався потролити конкурентів і сам став посміховиськом: фото.

Як повідомляв Знай.uа, пілоти українського Ан-124 продемонстрували фантастичну майстерність.

Також Знай.uа писав, Ryanair раптово змінила плани: названа дата запуску нового рейсу.