У Запоріжжі сталася дивна подія: один з жителів Хортицького району зафіксував на відео собаку, яка все була незвичайного кольору. Так, дворова собака була пофарбована в зелений колір. Чи позначається незвичайне "забарвлення" тварини на її стані – невідомо. Городяни обурені, адже, можливо, познущалися над собакою і облили її зеленкою. Тим не менш, хтось висловив думку, що собака могла з необережності заснути на газоні, на яких працювали озеленювачі.

собака
собака

"Якщо ви житель Бабурки, і вчора трохи перебрали, знайте, вам не здалося" - написано в повідомленні.

Під відео українці відзначають, що це не перша "інопланетна" собака в місті.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В коментарях жителі Запоріжжя розділилися в думках:
"Я бачив її на шевчике", "Це не зеленка, це їх пофарбували озеленювачі які насіння газону розпорошують", "Ну, дай бог, щоб не зеленка. Наскільки я розумію - це йде трава в рідкому вигляді, посадка її точніше", "Можуть не обливати, а просто фарбувати газон, а там собака бігала чи спала і пофарбувалася. Я думаю - ця рідина швидко сохне", "Господи , бідну собаку облили зеленкою чи що ?? Цікаво - а що тут смішного", "Собаки за Зе", " Той ,хто це зробив ,одна звивина ,і та вуха тримає!!! Шкода собачку ", "Запоріжжя - місто контрастів", "Хай руки відсохнуть, довб**би"

Нагадаємо, що в столиці пройшов велодень: з собаками і на залізних конях. Понад п'ять тисяч людей проїхалося по вулицях Києва. Велодень був приурочений безпеці руху на дорогах. Акція велосипедистів почалася на Софійській площі, потім колона рушила по вулицях столиці у напрямку парку "Муромець". Цікаво, що до велосипедистів долучилився також посол Індії в Україні Партха Сатпатхи.

Як повідомляв Знай.ua киян попередили про перебої в роботі метро.

Також Знай.uа писав, що Кличко зганьбився зі своїм скляним мостом.