3 червня в Дніпрі припинять подачу води через проведення термінових аварійних робіт на розділовій мережі водопостачання. Воду відключать з 10:00 до 17:00 для деяких споживачів.

Про це передає КП «Дніпроводоканал».

Зокрема, воду відключать за наступними адресами:

вул. Гомельська, 57, 59;
вул. Караваєва, 2;
вул. Александрова, 3;
вул. Івана Мазепи, 1.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

КП «Дніпроводоканал» радить створити необхідний запас питної води жителям зазначених вище адрес.

Нагадаємо, 1 травня, в Україні набув чинності закон "Про житлово-комунальні послуги", який передбачає нарахування пені за несвоєчасну оплату послуг у розмірі 0,01% від суми боргу за кожен день прострочення.

Як повідомляв портал Знай.uа, уряд та компанія "Нафтогаз" нахабно кинули українців і готуються в черговий раз підняти ціну на блакитне паливо для населення. Про це заявив журналіст Олександр Дубинський.

Також портал Знай.uа писав, що "Нафтогаз" після рішення Кабінету міністрів переглянув тариф на газ для простих українців. Згідно з новими тарифами, за кожен куб доведеться платити 8,247 грн.