Тиждень тільки починається, і було б непогано знати, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки відома віщунка і провидиця Лана Яр спеціально для Знай.uaподілилася ексклюзивним прогнозом на найближчі сім днів.

Лана Яр продовжує ділитися з нами своїми знаннями

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) На цьому тижні ви з усією відповідальністю підійдете до виконання свого обов'язку. Що стосується здоров'я: настає важкий час, можливо різке погіршення здоров'я, наступ непередбачених подій. Любовні стосунки порадують вас теплом і турботою вашого партнера, ваш союз стане ще міцніше. У ділових питаннях вам необхідно приділити увагу пошуку гідного партнера або ж колективу. Разом реалізувати ідеї простіше. Порада: проведіть переоцінку всього того, що маєте і бажаєте отримати.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) На цьому тижні ви будете занурені в стан безтурботності. Бажання робити які-небудь дії будуть відсутні, вся увага буде завантажена всередину себе. Що стосується здоров'я, є небезпека появи несподіваної хвороби, яка не повинна була з'явитися виходячи з вікових норм. Так само любовні відносини зажадають від вас занурення в себе, в почуття і думки. Ваша справа зажадає переоцінки. Якщо трапилася невдача - варто перемкнутися на інше, більш корисне і вигідне. Подивіться, чи не занурилися ви в безліч справ одночасно породжуючи хаос в справах. Порада: поставтеся критично до всіх порад. Ви трохи збилися зі шляху, і будь-які пропозиції можуть принести біду.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) На цьому тижні ви вирішите надзвичайно серйозно поставитися до свого способу життя. Зізнайтеся, останнім часом ви втратили ясність в оцінці ситуацій і втратили справжню радість в житті пригнічуючи свій Дух. Пора б міняти ситуацію. Що стосується здоров'я - зверніть увагу на своє здоров'я, цілком можлива поява хвороби, яка фактично не повинна була у вас з'явитися. У любові прийшов період занурення у внутрішні переживання, думки. Ви відійдете від соціальних питань і поринете в стосунки. Трудові питання відійдуть на другий план, ви усвідомлюєте, що не зроблені справи вдома, в сім'ї, негативно впливають на хід вашої справи. Порада: зверніться до фахівця з питань, які дуже яскраво проявляться на цьому тижні, одному не впоратися.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бог Авсень (народжені 23 вересня - 21 грудня) На цьому тижні вас накриє стан радості, гармонії зі світом, відчуття початку нового життєвого періоду повного задоволень. Якщо говорити про здоров'я - зверніть увагу на суглоби і судини. Щось може обтяжити свободу вашого пересування. Любовні стосунки вимагають уважності. Поруч з вами людина, з якою слід говорити відкритим текстом. Вона все бачить і розуміє. Що стосується трудових питань: успіх вашої справи визначить жінка (споживач або співробітниця). Порада: не плануйте і не аналізуйте найближче майбутнє, плани можуть порушитися.

Нагадаємо, раніше ведунья розповіла, що чекає Україну після виборів.

Також Знай.ua повідомляв, як дізнатися ім'я свого "єдиного" і як вийти заміж і захистити дитину від пристріту