У Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.

Молодих хлопців «вихоплюють» прямо з натовпу в багатьох районах міста, після чого доставляють в місцеві комісаріати, повідомили в групі «Харків City».

Безчинство представників військкоматів підтверджують свідчення численних очевидців, які наповнили місцеві міські паблики. Люди пишуть про те, що молодих хлопців буквально «ловлять» у багатьох районах Харкова для того, щоб грубо (іноді з застосуванням сили) залишити в комісаріати.

«Сьогодні вийшов з військкомату (який на ХТЗ). Був свідком того, як привезли 5 хлопців, яких зловили біля автовокзалу на прольоті. Їх зловили вчора ввечері, замкнули у військкоматі. Забрали телефони і залишили на ніч без їжі і води (це з їх слів), а в даний момент проходять медкомісію і їдуть на Сортування. До речі, самі хлопці з непідконтрольних територій Донецька», - написав один з очевидців.

Таке періодично трапляється в Харкові вже протягом цілого місяця. Між тим, офіційні особи відмовляються коментувати дану ситуацію. Городяни відреагували на подібне тим, що регулярно повідомляють в інтернеті адреси, де помічені представники комісаріатів.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Портал «Znaj.UA» нагадує про те, що другого червня у Харкові активісти «Національного корпусу» знесли бюст маршалу Георгію Жукову.

«Знай» повідомляв про те, що недалеко від Палацу спорту у Харкові, де мав відбутися з'їзд партії «Довіряй справах» (партія належить Кернесу і Труханова) зібралися націоналісти.

Раніше ми писали про те, що у Кернеса закупили ялинки за ціною в 250 тисяч за штуку.