Доходи із державного бюджету 2020 року можуть становити 1096,6 млрд грн, а видатки – 1185,3 млрд грн. Мінімальна зарплатня українців має зрости на 13,2 %.

Такі параметри бюджету на наступний рік закладені у проекті бюджетної декларації, пише Економічна правда.

Дефіцит майбутнього бюджету становитиме 95,1 млрд грн. У наступному році також очікується прискорення темпів зростання реального ВВП до 3,3% у 2020 році порівняно з 2,8% у 2019 році.

Remote file

Соціальні стандарти помірно зростатимуть. Планується, що прожитковий мінімум наступного року збільшиться з 2027 гривень до 2189 грн. Мінімальна зарплата становитиме 4723 тис грн, що на 13,2% більше, аніж у цьому році.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Згідно Бюджетного Кодексу, Кабмін мав прийняти бюджетну декларацію до 1 червня, а потім внести її у парламент. На сьогодні вона не прийнята.

Нагадаємо, новий закон змусить недобросовісні банки повернути українцям їхні кошти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ПриватБанк оскаржив рішення Окружного адмінсуду Києва про незаконність процедури націоналізації банку.

Також портал Знай.ua писав, що ПриватБанк анонсував нову послугу: онлайн, без комісій та цілодобово.