У Львові поліцейські затримали 25-річного молодика, котрий вбив товариша по чарці, а згодом його тіло кинув в каналізаційний люк.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

В Галицький відділ поліції 2 червня близько третьої ночі надійшло повідомлення про те, що на вулиці Степана Бандери у Львові чоловік відкрив каналізаційний люк і кинув туди, ймовірно, тіло людини. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

«Поліцейські попередньо встановили, що 1 червня близько другої ночі у квартирі, яку орендує 25-річний уродженець Вінницької області, під час розпивання спиртних напоїв виникла сварка між ним та його гостем, 31-річним львів’янином. Конфлікт переріс в бійку, в ході якої «господар» заподіяв гостеві тілесні ушкодження, від яких він помер. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник переховував тіло у квартирі, а наступної ночі кинув його в каналізаційний люк», – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

За висновком судмедекперта смерть потерпілого настала внаслідок травм голови.

Нагадаємо, що НП під Києвом: невідомі серед білого дня викрали сестер з дитячого саду, оголошений план «Перехоплення»

Раніше портал «Знай.ua» писав, що трагедія на Рівненщині: п'ятирічний хлопчик помер страшною смертю, батьки не вірять

Портал «Знай.ua» також інформував, що під Дніпром жорстоко познущалися над правоохоронцем: тіло нещасного знайшли у лісі