Українські залізничники продовжують самотужки оновлювати рухомий склад, ремонтуючи приміські електрички.

Портал "РИА-Мелітополь" повідомив про те, що подібна практика буде продовжена і в поточному році.

Стан рухомого складу, який обслуговує приміське сполучення, близький до катастрофічного. Багато електричок вже відверто непридатні для того, щоб перевозити в них людей. Вагони розвалюються на очах, а деякі займаються прямо під час шляху до станцій призначення.

Залізничники не сподіваються дочекатися допомоги від "Укрзалізниці", почавши ремонтувати електрички своїми силами. Окремі вагони рухомого складу були випущені більше п'ятдесяти років тому, а тому відчайдушно потребували ремонту. У минулому році регіональна філія "Придніпровська залізниця" власними зусиллями вже відремонтувала електрички, що ходять за маршрутами Дніпро - Генічеськ і Дніпро - П'ятихатки.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Планується, що в поточному році ще кілька електропоїздів будуть відремонтовані. Можливо, серед них будуть і електрички, що йтимуть через Мелітополь.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що багато українців незадоволені роботою отримуваючого величезну платню глави "Укрзалізниці" Євген Кравцова.

"Знай.uа" повідомляв про те, що "Укрзалізниця" останнім часом часто опиняється в епіцентрі скандалів.

Раніше ми писали про те, що квитки на залізничне сполучення в Україні знову зросли в ціні.