Увечері, 3 червня, на в'їзді в Кам'янське у водія вантажівки відкрився борт причепа і з нього на проїжджу частину посипалися кишки. Після цього водій зник.

Про це повідомляє портал «Інформатор»

Тельбухи видавали нестерпний запах, тому мешканці вирішили повідомити про це в поліцію.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Стало відомо, що водій вантажівки «скинув» кишки двічі. Спочатку біля Куриловки, а потім біля бази відпочинку Green park.

Інформація про інцидент відразу ж з'явилася в соціальних мережах. За словами користувачів мережі, ця вантажівка вивозила кишки з Верхньодніпровського хлібного заводу, так як на підприємстві стався внутрішній конфлікт. Однак, поки незрозуміло, навіщо там зберігали потрухи і куди їх везли.

Поліція Петриківки змогла зупинити цю вантажівку недалеко від Green park. Відносно водія правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 139 (пошкодження автомобільних доріг, створення перешкод і бездіяльність). Тепер йому загрожує штраф в розмірі від 340 до 5780 гривень.

Варто відзначити, що дороги, на яких були розкидані кишки, довелося повністю перекрити і викликати на місце комунальників. Співробітники Дніпровського відділення поліції Кам'янського стежили за порядком, попереджаючи водіїв про те, що проїзд тимчасово обмежений. За словами поліції, прибирання було до 3:00. Всі тельбухи, які зібрали комунальники, відвезли в Магдалиновку, де їх утилізують.

Нагадаємо, що у Києві сталася аварія за участю вантажівки і велосипедиста. Хлопця на велосипеді збив самоскид, медикам залишалося лише констатувати його смерть.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», 30 квітня, близько 6:00, в с. Тюдив (Косівський р-н) сталося ДТП. Згідно інформації Управління з питань цивільного захисту ІФ ОДА, водій тягача «МАЗ» допустив перекидання автомобіля, після чого сталося зіткнення з житловим будинком.

Також портал «Знай.uа» писав, що в результаті ДТП вантажний автомобіль розсипав 30 тонн кавунів в китайській провінції Шаньсі.