В Одесі на вулиці Катерининській відкрили перший спеціалізований БДСМ-бар.

Подробиці та фото з закладу викликали резонанс в мережі. Так, в барі художньо пов'язують, тримають "рабів" в клітці і подають коктейлі з келихів у формі чоловічих геніталій.

"Навіщо нам дитячі сади і школи? Потрібно побільше стрип-клубів та інших розпусних закладів. Скоро Колізей на стадіоні відкриємо?", "Гспд, ї*лазні. Аморальність лютує", "Та у нас і так кругом блядюшни", "Ну тепер хоч би вони всі в купі будуть. А не шлятися по району)", "Ммм, збір тб*рей".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Працівники бару розповідають, що на крики консервативних мешканців міста "Ганьба!", "Збоченці!" реагувати не будуть.

"Ми закон не порушуємо. Не виходимо з мітингами нікуди вулицю. А якщо прийдуть - зустрінемо. Будемо розмовляти. Може, в гості зайдуть. А взагалі сюди часто заходять іноземці. Ми відпрацювали в тестовому режимі тиждень, і іноземців дуже багато. У будні дні навіть більше, ніж наших. Європейці багато компліментів, багато приємних слів говорять", - розповідає працівниця бару Віра.

Нагадаємо, що скадальная БДСМ-група зняла кліп з "ворогом Ізраїлю".

Як повідомляв портал "Знай.иа" п'ятдесят відтінків дурниці: фанатка намагалася відтворити БДСМ-сцену і ледь не загинула.

"Знай.иа" писав, сотні чоловіків і жінок проткнули металевими предметами власні особи в рамках барвистого параду на індонезійському острові Борнео.