4 червня, у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на вулиці Короленка, тимчасово припинено рух на ділянці вулиці від проспекту Дмитра Яворницького до вулиці Челюскіна.

Про це повідомляють в прес-службі Патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Вулиця перекрита бетонними плитами через проведення ремонтних робіт. Зараз робітники спилюють дерева на вулиці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Патрульна поліція Дніпра інформує: у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на вулиці Короленка тимчасово припинено рух на ділянці вулиці від проспекту Дмитра Яворницького до вулиці Челюскіна», - зазначено в повідомленні.

Водіям радять бути уважними і вибирати інший маршрут.

«Пішоходи, враховуйте свою безпеку і обходьте місця проведення робіт!», - написано в повідомленні.

Нагадаємо, що у Києві тимчасово обмежать рух пішоходів по мосту на вулиці Саперно-Слобідській, який розташований біля магазину «Леруа Мерлен». Комунальні служби просять у українців з розумінням поставитися до тимчасових труднощів, а також продумувати свій маршрут заздалегідь.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», київські комунальники влаштували дивовижний ремонт провулка Чаплигіна. На кадрах видно, що співробітники комунальних служб вирішили відремонтувати дорогу, яка взагалі непокрита асфальтом.

Також портал «Знай.uа» писав, що у Києві почали масштабну реконструкцію транспортної розв'язки і Шулявського мосту – рух по ньому було повністю перекрито, а робітники почали демонтаж конструкцій.