На харків'ян очікує ще один задушливий літній день, правда, цього разу без нестерпно палючого сонця.

Синоптики з українського Гидромецентра розповіли про те, якою буде погода в середу, п'ятого червня.

Сьогодні погода у Харкові буде переважно хмарно, можливі дощі з грозами. Прогнозується сильний вітер до дванадцяти метрів в секунду. Виходячи на вулицю, безперечно варто взяти з собою парасольку, адже до самого вечора опади будуть докучати харків'янам і мешканцям області. Місцями дощі будуть особливо сильними, це стосується першої половини дня.

До вечора небо остаточно проясниться, після шести годин опадів очікувати не варто. Повітря вдень прогріється до двадцяти семи градусів вище нуля. Вночі стовпчики термометрів впадуть до вісімнадцяти градусів за Цельсієм. В цілому за рахунок хмарності і недавніх дощів у місті та області буде не так спекотно, однак духота так нікуди не дінеться.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Що стосується народних прикмет, то якщо в цей день пахне дощем, то варто очікувати хороших урожаїв до кінця року. Є можливість перевірити це твердження, адже пахне дощем з учорашнього вечора.

Портал "Знай.ua" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.