З початком теплого сезону на Львівщині стався серьйозний спалах хвороби Лайму. Серед яких жертвами стало і четверо дітей.

На сьогоднішній день відомо, що від кліщів вже постраждало 27 людей, в яких діагностували хворобу Лайма.

Найбільше серед яких львів’ян. Їх налічили аж 17. Також про допомогу звернулися 5 мешканців Золочівського району ,і по одному – у Бродівському, Перемишлянському, Пустомитівському, Стрийському районах і м. Трускавець.

"Люди, в яких діагностували хворобу Лайма, кліщі найчастіше присмоктувалися у сихівському лісі, Брюховичах, у парках "Погулянка" і "Високий Замок". З 121 кліща, яких принесли в лабораторію на дослідження, кожний третій був інфікований", – розповіла завідувачка відділу особливо небезпечних інфекцій львівського обласного лабораторного центру Ірина Куліш.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто нагадати, що у львівських парках розпочати акарицидну обробку обіцяють у червні. Раніше цього зробити не могли через дощову погоду. Оброблятимуть усі зелені зони міста згідно з графіком. В зв"язку з цим жителям та туристам радять тимчасово відмовитися від прогулянків зеленими зонами.

Нагадаємо, що в Україні активізувалися кровопивці: кількість хворих українців зростає

Раніше портал "Знай.ua" писав, що повзучі кровососи атакують киян: "Переносять смертельну інфекцію"

Портал "Знай.ua" інформував, що позбутися комарів легко: ці рослини діють краще будь-якої хімії