У Києві говорять про замінування кількох заправок і мережі закладів McDonald's.

Про це повідомляють на сторінці "Київ оперативний" у Telegram.

"На цей раз - АЗС КЛО, Glusco АЗС СНИР, ANP", "WOG, АЗС" БРСМ-НАФТА, у закладі МАКДОНАЛЬДЗ МІСТА КИЄВА. Майте на увазі!" – зазначено в повідомленні.

Останнім часом у Києві почастішали повідомлення про мінування.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нещодавно в столиці пройшла чергова хвиля "анонімної" тривоги. У той раз невідомі мінували лікарні, супермаркети та посольства США. У мережі відразу ж обурилися бездіяльності правоохоронців, які ніяк не відреагували на інцидент і швидко не зайнялися пошуком мінерів.

Також варто відзначити, що 22 травня в Києві з будівель гіпермаркетів "Ашан", супермаркетів "АТБ" евакуювали персонал і відвідувачів через повідомлення про мінування.

Нагадаємо, що увечері 3 червня знову надійшов цілий ряд дзвінків про заміновані об'єкти в Харкові. Йшлося про тридцять одну будівлю, в числі яких виявилося сім харківських лікарень.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у Луцьку останні чотири дні "мінували" торгові центри, консульство, житлові будинки, невеликі магазини, зоопарк і знаменитий замок Любарта.

Також портал "Знай.uа" писав, що невідомий повідомив про замінування Західного апеляційного господарського Суду, який знаходиться у Львові на вул. Личаківській, 81.