Дуже часто по Україні проносяться скандали, пов'язані зістаном лікарень або кричущим ставленням до хворих. Внутрішнє та зовнішнє оздоблення установ охорони здоров'я і правда бажає залишати кращого і це м'яко сказано. Юрист і блогер Михайло Шнайдер провів паралелі між Україною і Швейцарією, які просто довели до сліз українців.

лікарня
лікарня

Шнайдер привів у приклад два фото з різницею в тому, що на першій - шведська камера для ув'язнених, а на другому - столична лікарня швидкої допомоги.

"У зв'язку з цим у мене виникає лише одне питання. Ми для наших "правителів" ще люди третього сорту, або вже четвертого?" - емоційно написав Шнайдер.

Сверху тюремная камера в Швейцарии. Снизу палата в Киевской больнице скорой Помощи. В связи с этим у меня возникает лишь один Вопрос. Мы для наших "Правителей" еще люди Третьего сорта, или уже Четвертого?

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 5 juni 2019

В коментарях одразу почали писати українці: їх долала то злість, то саркастичний сміх.

"Ми раби", "А чому головлікар не залучає волонтерів? Вони ж самі пропонують допомогу в інших лікарнях!", "Це Київ. А ви уявіть собі глибинку.", "Тільки недоміністр Супрун в регіони не виїжджає. Їй і в Києві комфортно гранти дерибанити з компанією злочинців!", "Для того, щоб це зрозуміти, потрібно спілкуватися з людьми . Люди не хочуть знати і говорити про свої права", "Коли ми вже пошлемо їх на ху...тір метеликів ловити?"

"Ми навіть сорт не заслужили. Так тільки л*хи і бидло. Втім, нас (народ) вони ,тільки так і називають.", "Супрун, коли ти тв*рюко зд*хнеш?", "Люди біо-сміття"," Зате Супруниха справою була зайнята. Всіх страшала страшними хворобами і ділила бабло на відкатах від вакцин для ідіотів. Їй ніколи було, коли в країні стільки бажаючих вколотися отрутою. Потрібно гроші робити."

Нагадаємо, що епідемія бубонної чуми, спалахнула з новою силою на російському кордоні.

Як повідомляв портал "Знай.uа": згідно з останніми лабораторними дослідженнями, жетони - справжнє зло, так як можуть бути переносниками небезпечних інфекцій не гірше який-небудь тропічної мухи.

Також "Знай.uа" писав, що жителі Харкова обурені, що в лікарні хоча і можуть зробити вакцинацію, але там немає безпосередньо вакцини, яку кожен пацієнт повинен купити і принести самостійно.