З'явилася інформація, що генерала поліції Дмитра Ценова, який після вбивства п'ятирічного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому подав рапорт про звільнення з посади, призначили на нову посаду в ООС. Відомо, що він стане керівником поліцейських сил в зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Про це розповів перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні вранці командувачу ООС генералу Олександру Сирському представив нового керівника поліцейських сил в зоні проведення операції об'єднаних сил генерала Дмитра Ценова", — написав Аброськін.

За його словами, нова посада передбачає, що Ценов весь час "повинен бути в окопах і на кожному блокпості". Аброськін нагадав, що у складі сил ООС на постійній основі несуть службу понад тисячі співробітників Національної поліції. Їх основне завдання — виявлення бойовиків, вилучення зброї та вибухівки, забезпечення громадського порядку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, 5-річного Кірюшу оплакує вся Україна: біла труна, іграшки і море квітів.

Як повідомляв Знай.uа вбивство п'ятирічного Кірюші: Князєв відтворив події фатального дня щохвилини.

Знай.uа писав, на похорон 5-річного Кірюші прийшли сотні людей: від цих фото неможливо стримати сліз.