Виконавці вбивства Каті Гандзюк почули вирок суду

П'ятеро обвинувачених у нападі на херсонську активістку Катерину Гандзюк отримали терміни ув'язнення.

Покровський райсуд Дніпропетровської області призначив покарання обвинуваченим в нападі на громадську діячку Катерину Гандзюк. Рішення суду зачитали на засіданні 6 червня.

Координатора нападу на Гандзюк Сергія Торбина засудили до 6 років і 6 місяців позбавлення волі, а безпосереднього нападника Микиту Грабчука - до 6 років в'язниці.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

В Україну прийшла смертельна епідемія ботулізму

Ботулізм — це харчове отруєння, обумовлене споживанням продуктів, у яких накопичилися ботулотоксини. Збудник поширений в природі, утворює надзвичайно стійкі до впливу хімічних і фізичних факторів суперечки.

Найбільша за останні роки партія — 204 флакони сироваток проти ботулізму вирушила в регіони України. Минулого року...

Geplaatst door Уляна Супрун op Woensdag 5 juni 2019

Ботулотоксин — одна з найсильніших у природі отрут. Його смертельна доза для людини становить лише 0,3 мкг. Про це в. о. Міністра охорони здоров'я написала у своєму Facebook.

Зеленський терміново підняв у небо літак заради порятунку дітей

Президент Володимир Зеленський розпорядився забезпечити перевезення 10 дітей з Грузії в Україну на літаку. Відповідне розпорядження глави України №59/2019-рп від 6 червня 2019 року оприлюднено на сайті президента.

"Державному управлінню справами забезпечити в установленому порядку перевезення з Грузії в Україну літаком Державного авіаційного підприємства "Україна" позбавлених батьківського піклування десяти дітей, які є громадянами України", - йдеться в документі.

Мосейчук розмазала Геращенко в прямому ефірі

У четвер, 6 червня, у новому випуску програми "Право на владу" серед інших питань обговорюють гучні ініціативи України для досягнення миру на Донбасі.

За кілька місяців перерви почала свою роботу тристороння контактна група в Мінську. Очолив її Леонід Кучма, який отримав мандат президента на такі переговори.

В Україні злетять ціни на всі види алкоголю

Мінімальні оптово-відпускні та роздрібні ціни на горілку підвищаться на 10,7%, коньяк - на 9,1-9,5% і на вино - на 7,4-10,2%. Про це повідомили в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.

Ціна зросте у зв'язку з підвищенням вартості складових компонентів виробництва: спирту, тари, комплектуючих, енергоносіїв.