Пенсійний фонд України у травні 2019 виплатив українцям субсидії за квітень місяць готівкою.

За даними ПФ, виплати отримали 2,23 мільйонів пенсіонерів, а загальна сума склала 1,82 млрд грн.

Про це пише "Сьогодні".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

квартира

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Мінсоцполітики повідомили, що 3 червня Пенсійний фонд розпочав фінансування пенсій за червень, а також житлових субсидій за травень.

Щодо субсидій на наступний опалювальний період, то отримати її зможуть не всі. Як стало відомо, на початку червня Кабінет міністрів зменшив на 13,56 млрд грн субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на субсидії. Причиною назвали – істотне скорочення кількості їх одержувачів.

злидні

Так, число громадян, які отримували пільги на оплату комунлки зменшилося з 6,9 млн домогосподарств в опалювальному періоді 2017-2018 років до 4,2 млн в опалювальному періоді 2018-2019 років.

Нагадаємо, українцям повідомили, що слідом за субсидіями монетизують й інші пільги.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Нафтогазі повідомили про подорожчання газу у червні. А от у липні ціни знову збираються знизити.

Також Знай.ua писав про те, що у Зеленського розповіли, коли в Україні може змінитися ситуація з тарифами.

Глава держави зазначив, що розуміє, наскільки сьогодні є непідйомними для багатьох громадян ці сумиу платіжках. Однак до цього питаня слід підходити з реальною підтримкою парламенту та уряду, тому вирішити це можна буде лише післа виборів до Верховної Ради України.