Працівники муніципальної варти заблокували вхід у столичний кінотеатр "Київ" та не пускають працівників всередину.

Про це повідомляють на сторінці "Hromadske.UA" в Twitter.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами працівників кінотеатру, муніципальна варта змінила усі замки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"За охорону пам’ятки архітектурного місцевого значення, а також діяльність кінотеатру "Київ" за призначенням та збереженням пам’ятки як такої, що належить територіальній громаді міста Києва, відповідає балансоутримувач – КП "Київкінофільм". Тож, за фактом недопуску складено відповідні Акти від 24 квітня 2019 року і від 17 травня 2019 року", – заявляють у КМДА.

Як обіцяють у міській адміністрації, кінотеатр незабаром продовжить свою роботу. Проте глядачі, які придбали квитки на сеанси 7 червня, мають можливість їх повернути.

Натомість компанія "Кінотеатр "Київ" повідомляє про силове захоплення будівлі.

"Почалося силове захоплення кінотеатру "Київ". Вибивають двері", – йдеться в заяві.

Нагадаємо, що у Дніпрі комунальники закрили незаконну наливайку. До блокування незаконного питного закладу співробітники КП підійшли творчо. Двері в "спорт-бар" заблокували багатотонними бетонними блоками.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у селі Погреби Броварського району Київської області агресивно налаштовані активісти намагалися захопити храм Української православної церкви, причому не в перший раз.

Також портал "Знай.uа" писав, що у неділю, 10 березня, вранці група осіб, в тому числі і священики УПЦ МП заблокували двері храму, що розташований у селі Сестрятин на Рівненщині.