Українці активно орендують житло на літній період. Проте не лише квартири цікавлять громадян. Багато людей в теплий період року та на сезон відпусток хочуть переїхати подалі ві міста, тому у попиті дачні будинки та котеджі ближче до моря.

Найдешевше, що сьогодні можуть запропонувати українцям - це орендувати хостел. Такий варіант підійде короткотривалої поїздки. Обійдетьсятаке нічліг від 70 до 400 грн.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Щодо оренди на добу в туристичних містах, то у Львівській обл. за 400 грн можна зняти однокімнатну квартиру, - пише "Gazeta.ua".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Орендувати дачну ділянку на літо у середньому коштує 16 тис. грн. Котедж на 3 місяці - 53 тис. грн.

Дешевше обійдеться будинок - 35 тис. грн. Найбільше пропозицій оренди будинків у літній період в Одеській обл. На другому місці Київська обл. До трійки лідерів увійшла Дніпропетровська обл.

Існує можливість подобової оренди квартир. Найбільше їх здають в Київській обл. За однокімнатну просять 600 грн за добу. Двокімнатна і трикімнатна коштують 890 грн і 1 тис. відповідно.

дача

В Одеській обл. орендувати однокімнатку на день коштує 600 грн. Двокімнатку - 915 грн. Трикімнатку - 1,4 тис. грн. У Львівській обл. за оренду однокімнатного житла доведеться віддати 400 грн. двокімнатного - 650 грн, а трикімнатного - 1 тис. грн.

квартира біля моря

Нагадаємо, субсидію в 2019 році зможуть отримати орендарі квартир.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Нафтогазі повідомили про подорожчання газу у червні. А от у липні ціни знову збираються знизити.

Також Знай.ua писав про те, що у Зеленського розповіли, коли в Україні може змінитися ситуація з тарифами.