Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) завершив виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам УФС-Банку і Прайм-Банку. Ліквідація цих структур почалася в 2014 і 2015-го року відповідно. Про це повідомила прес-служба Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО).

Так, за існуючою інформацією, 5 і 6 червня 2019 року ліквідатори УФС-Банку і Прайм-Банку подали документи державного реєстратора юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань – для реєстрації припинення функціонування банків як юридичних осіб.

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

гроші
гроші

Як відомо, українці все ще не отримали у повній мірі вклади у банки, які оголосили себе банкрутами у 2014-2015 році. Загальна сума коштів, отримана вкладниками банків, які було передано в управління ФГВФО, становить майже 89,4 млрд гривень.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Банк
Банк

Нагадаємо, у мережі показали квартиру Гонтарєвої в Лондоні.

Раніше Знай.uа повідомляв, людям запропонували брати кредит на їжу.

Також Знай.uа писав, Порошенко задекларував ще 15 млн грн доходу.